SOCIAAL WIJKTEAM LOGO CENTRUM EN GORSCENTRUM EN GORS

Elkaar helpen in Centrum en Gors

Door elkaar (als buurtbewoners en medewerkers van organisaties) te leren kennen en op te zoeken, kunnen we elkaar helpen. Bijvoorbeeld als het gaat om het leggen van contacten in de wijk, het meedoen aan activiteiten en het beantwoorden van vragen zoals over geld, (vrijwilligers)werk, wonen en zorg.

Centrum en Gors

‘Elkaar weten te vinden’ is hierbij erg belangrijk. Wijkplein Centrum en Gors is een van de plekken in de wijk, die dat mogelijk maakt. Er is maandelijks een netwerk-uurtje, er zijn flex-werkplekken, buurtbewoners organiseren er ontmoetingsactiviteiten en regelmatig wordt er afgesproken voor een gesprek, een vergadering of gewoon een kopje koffie.

Ook kunnen buurtbewoners en medewerkers van organisaties er terecht met een vraag, probleem of idee, er is altijd iemand aanwezig die u verder op weg helpt.

Contact:
Weet u nog niet precies bij wie u moet zijn? Kom gerust langs in het wijkplein.
Ook bent u van harte welkom om kennis te komen maken bij het netwerkuurtje, iedere eerste dinsdag van de maand van 10.00-11.00 uur in het wijkplein, 
Populierenstraat 7, of derde donderdag van de maand in de Viervorst, Primulastraat 82.

Wijkplein Centrum en Gors
Populierenstraat 7
Tel: 0299-480630
Email:  centrumengors@swtpurmerend.nl 

Klik hier voor een overzicht van organisaties, die actief zijn in Centrum en Gors. 
Deze lijst wordt regelmatig  gewijzigd en aangevuld, zodat er steeds een up-to-date overzicht is van organisaties en hun contactpersonen.

wijkteams in purmerend, samen actief in uw buurt!